SPECIALLØSNINGER

SPECIALLØSNINGER

Det umulige gjort muligt

Vores produkter har uendelig mange kombinationsmuligheder. Vi tror, at vi har prøvet det meste, men bliver konstant udfordret af kreative arkitekter og bygherrer. Vi vil bare lykkes med at få tingene til at gå op i en højere enhed, så hvis det ikke kan lade sig gøre med de nuværende dele, så må vi jo opfinde nogle nye.

Vi er begejstret for specialløsninger

Vi har ekspertisen og den kreative forståelse og har aldrig sagt nej til en udfordring. Frem for standardløsninger skræddersyer vi en løsning, der passer lige præcis til de specifikke krav i dit projekt, og vi er klar til at hjælpe dig i alle led af projekteringen. Vi ser altid frem til specielle opgaver, for de fører som regel til spændende og anderledes løsninger.


STÆRKE AKUSTIKLØSNINGER TIL GLASVÆGGE

Brug af glas i arkitekturen skaber transparens, oversigtelighed og åbenhed i alle typer miljøer. Men glassets hårde overflade kræver akustikregulering på andre flader for at give et godt lydmiljø.

Derfor er glasvægge og akustikregulering et perfekt match.

Læs mere HER.


“NEW YORKER” STIL

SKANDI-BO har opsat glasvægge med sprosser i ”New Yorkér” stil i det centrale København. Denne type glasvæg er en fast del af sortimentet hos os. Her er opgaven løst som en EI60 brandsektionering. Ydermere er glasvæggen udført med elektronisk råglas, således at glasset med et tryk på en fjernbetjening, kan gøres uigennemsigtigt.

Se projektet HER.


SPECIELLE FORMER

Har du højt til loftet, kræver det styrke at bruge glas, men med vores profiler, kan du få glasvæggens lette udtryk i flere etager. Det stærke rammesystem er vores mest fleksible system – også til almindelig loftshøjde, indbyggede persienner m.m.

Se projektet HER.


STORE, MEN DISKRETE RØGDØRE

Hvis man egentlig ikke ønsker døre på en lang gang, men vil kunne lukke af for røg i tilfælde af brand, kan løsningen være nogle kæmpe røgdøre diskret placeret langs væggen som på DTU 220 Biosustain.

Se projektet HER.


BUET BRANDGLASVÆG

En buet brandglasvæg er opsat i Lørenskog Kulturhus i Norge. Væggen, der er den første af sin art i Skandinavien, består af segmenteret brandglas, der er lamineret og har en tykkelse på 31 mm.

Se projektet HER.


HJØRNELØSNINGER

På Psykiatrisk Afdeling Esbjerg er transparens et nøgleord – og selv hjørnerne skulle være så enkle som muligt. Derfor blev der valgt en minimalistisk løsning, hvor hjørneprofiler danner et åbent hjørne, der er en slankere løsning end med et firkantet rør, som man normalt ville anvende.

Se projektet HER.


OPFINDSOM NYTÆNKNING

Hvad gør man, når man ønsker en helglasvæg, men det også skal være muligt at kontakte folk ude på den anden side? I en almindelig væg ville det være nærliggende at isætte et vindue, der kan åbnes. Det blev også løsningen her.


ÆSTETIK OG FUNKTIONALITET

Ethvert storrumskontor har udfordringer med småsnakkende kolleger og småmøder mellem arbejdsbordene. I DGI-byen gør et tekøkken af helglasvægge det muligt at holde et stående møde eller få en lille kaffeslabberas uden at genere kollegerne.

Se projektet HER.

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved