previous arrow
next arrow
Klik på billedet for at se det i fuld visning

Middelgrundsfortet / Ungdomsøen

Glasvægge og glasdøre med brandkrav:
  • SKANDI-BO har leveret brandklassificerede glasvægge og glasdøre til Middelgrundsfortet, der både er bygningsfredet og et fortidsminde. En ikke helt almindelig opgave med glaspartier udført i facon tilpasset de gamle granitbuer. SKANDI-BO har erfaring med denne type specialopgaver, og har leveret en stilren og brandsikker løsning.
  • Bygningen består af lange underjordiske gange, hvor behovet for brandinddeling skulle håndteres respektfuldt, og valget faldt på SKANDI-BO til den del af opgaven. Det var ikke en helt almindelig opgave, der skulle udføres. De lange gange er nærmest runde tunneler og nogle er endda dråbeformede.
    SKANDI-BO har løst opgaven ved at lave glaspartier i facon, der passer til de gamle granitbuer. Dørene er udført i forskellige brandklasser op til EI60. Der er anvendt ID85 smalprofilsystem hvis elegante profiler med skyggenot har fokus på størst muligt glasareal, og hvor dørlukkere med ABDL-funktion er ”usynligt” monteret som en indbygget løsning, der sikre det enkle og rene udtryk, uden forstyrrende elementer.

Detaljer: Skandi-Bo ID85 Brandklassificeret

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved