Herlev Hospital


Klik på billedet for at se det i fuld visning

Herlev Hospital, renovering

Onkologisk og Gastroskop afdelingerne på Herlev Hospital er blevet gennemrenoveret, og det var vigtigt, at afdelingerne fik mere transparens og blev åbnet op for at skabe mere indbydende forhold for personale og patienter. Det var et krav fra arkitekterne, at der blev anvendt en dobbeltglasløsning, hvor glassene flugtede med de tilstødende faste vægge. Samtidig var der et udtrykt ønske om, at væggene var meget rengøringsvenlige og om muligt kunne anvendes på laboratorier og lignende.

I samarbejde med arkitekten blev Skandi-Bo ID120 Lab udviklet med den detalje, at glassene ligger uden på profilerne. Skandi-Bo’s særkende med homogen og ensartet design, uanset brand- og lydkrav, efterleves også i dette nye system til sundhedssektoren. Systemet er testet og godkendt til EI60 brandkravet.

Arkitekt: Creo
Entreprenør: Jakon og Juul & Nielsen
Detaljer: ID120 Lab.