BRANDSIKRING

BRANDSIKRING

Det er en kompliceret opgave at udvikle en brandglasvæg – og endnu sværere hvis løsningen også omfatter en dør. Glas og profiler skal passe perfekt sammen, ligesom væggene skal kunne bestå alle de relevante brandtests.


Ensartet udtryk i brand og uklassificeret

Udvendigt er der ingen synlig forskel på en brandklassificeret og en uklassificeret glasvæg fra SKANDI-BO. De designmæssige kvaliteter gør det hermed muligt at konstruere en dobbeltglasløsning, der kombinerer brandvæg med almindelig væg, uden at det går ud over æstetikken. Profilerne har præcis samme dimensioner, men de brandsikre profiler er blot fyldt op med en brandhæmmende gipsgel. Brandhæmmende glas indeholder en usynlig gel, som skummer op til en stærk kerne, når glasset udsættes for brand. Det holder røggasser og flammer tilbage, så temperaturen på den anden side holdes nede, og ilden forhindres i at brede sig.
Vores brandklassificerede glasvægge og døre er udviklet i tæt samarbejde med de skandinaviske brandtestinstitutter, der løbende udfører test på vores produkter.

Er du ude efter den højest mulige brandsikkerhed uden at gå på kompromis med æstetikken, kan vi anbefale ID85 Brand med ramme og glasrammedør. En løsning der er testet og godkendt som en helhed.

Der er ingen grund til at lade sig begrænse i det arkitektoniske udtryk, blot fordi der ligger et værksted med brandfare på den anden side af væggen. Selv brandskydedøre kan vi lave i en glasvæg.


Testet brandsikkert

SKANDI-BO’s Brand-serie er den optimale løsning, når brandsikkerheden har afgørende betydning for byggeriet. Brandserien tilbyder stort lysindfald i en stilren og stærk konstruktion og opfylder samtidig alle brandklassificeringer fra E30 til EI 60 (F30 til BS60).

Vores brandklassificerede glasvægge og døre er udviklet i tæt samarbejde med de skandinaviske brandtestinstitutter, der løbende udfører test på nye SKANDI-BO produkter.

I videoen herunder kan du få et indblik i, hvordan en brandtest forløber.

Brandtest: EI60 Brandskydedør i en glasvæg

Brandtest: Glasvæg med glasrammedør


Brandtest: Glasvæg ID85

Med SKANDI-BO ID85 Brand sikrer du omgivelserne mod brand uden at gå på kompromis med det arkitektonisk udtryk. Serien kombinerer korrekt specificerede brandglas med specialudviklede profiler. Profilernes særlige brandhæmmende design og materialevalg garanterer en effektiv brandsikring.

Præfabrikation sikrer høj finish og hurtig montage
Vores serier er kendetegnet ved en høj finish og samlekvalitet, idet både rammer og karme er præfabrikeret og samlet i vores produktion. Fremgangsmåden gør desuden monteringstiden på byggepladsen væsentlig kortere.


Vi kan levere en brandsikker løsning uanset hvilken af vores serier du vælger:

DET ENKLE – helglas brandklassificeret
DET STÆRKE – rammesystem brandklassificeret
DET RENE – laboratorievæg brand- og uklassificeret

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved