previous arrow
next arrow
Klik på billedet for at se det i fuld visning

Sydhavnsskolen

Skolen er blevet betegnet som noget af de ypperste inden for moderne skolebyggeri, hvor der er transparens i undervisningen, og dagslyset udnyttes optimalt. Alle klasseværelserne har store indvendige glasvægge til et atrium med ovenlys. I de indvendige glasvægge er der indarbejdet en naturlig ventilation, så den friske luft, der trækkes ind udefra om natten bliver fordelt til alle skolens rum og klasseværelser.

SKANDI-BO har leveret alle indvendige glasvægge og -døre i både brandklassificeret og uklassificeret samt med lydreduktion. I alt ca. 700m² brandglasvægge, både som rammeløsning i ID85 brand og med fugede glassamlinger i brandglas EW30-EI60.

Arkitekt: JJW Arkitekter
Entreprenør: Jakon
Detaljer: ID85 brand, store atrium partier med elektrisk bundhængte vinduer for naturlig ventilation

UDTALELSE

Arkitekt Lars Christensen fra JJW Arkitekter, der stod bag Sydhavnsskolen, fortæller: – Vi bruger meget glas i vores løsninger, fordi lysindfaldet er ét af de vigtigste elementer, vi arbejder med, og vi er særligt glade for SKANDI-BO’s system, fordi det har de samme smalle profiler til både almindelige og brandsikre glasvægge og døre. Profilerne er med deres indhak nogle af de mest forfinede, der er på markedet og er med til at give lethed og sammenhæng i byggeriet. Samtidig er det vigtigt for os at arbejde med en leverandør, der som SKANDI-BO, har helt styr på brandcertificeringerne.

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved