OCEAN

OCEAN

De slanke aluminiumsprofiler gør glasskillevægssystemerne fra SKANDI-BO til markedets førende på designsiden. Letheden og de præfabrikerede rammer gør systemet hurtigt og nemt at montere og dermed særdeles velegnet til skibe.


DET ENKLE

Udtrykket er enkelt og stilrent. Faktisk så enkelt at det på afstand næsten ikke syner af en væg. Glasset fastgøres i diskrete profiler i top og bund, men er ellers uden rammer. Perfekt, hvis du går efter en konstruktion det giver maksimal transparens og dagslys gennem skibet.

 

DET STÆRKE

Har du høje åbne konstruktioner, kræver det styrke at bruge glas, men med vores profiler, kan du få glasvæggens lette udtryk til at strække sig op gennem flere dæk. Det stærke rammesystem er vores mest fleksible system – selvfølgelig også til almindelig dækshøjde.

REFERENCER

Her finder du en række udvalgte fotos af installationer ombord på krydstogtskibe, yachts, off-shore fartøjer og platforme. Hvis du ønsker en komplet referenceliste kan denne rekvireres ved at kontakte vores OCEAN afdeling.

Se mere HER

 


DØRE OG TILBEHØRSPROGRAM

Vores døre specialproduceres til hvert projekt – både skydedøre, foldedøre og glasrammedøre.
Tilbehør har vi ikke i vores standardsortiment, for vi udvælger og skaffer lige præcis det, der er behov for til projektet. Hermed blot lidt eksempler til inspiration.


BROCHURER

Her finder du vores brochurer og produktblade.

Se mere HER.

 

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved