Referencer

REFERENCER

Scandlines Hamlet - OC85

System OC85 her som segmenteret A60 glasvæg der omgiver restaurant og public space ombord på færgen Scand Lines Hamlet. Glassene er Contraflam A60 med silketryk på den nederste halvdel.

Scandlines Hamlet - OC85

Som på foregående billede samme system OC85 men fra en vinkel der giver et godt indtryk at en buet glasvæg selvom der i virkeligheden er tale om plane brandresistente glasflader.

Scandlines Hamlet - OC85

I den anden ende af restauranten er der valgt en plan konstruktion der fremstår meget enkelt og stilrent

Scandlines Hamlet - OC85

Ligeledes fra Scandlines Hamlet med segmenteret OC85 glasvæg ud mod Public Area.

NCL Norwegian Epic - OC85

Her er det også System OC85 der er anvendt som glasvæg i restaurant på dæk 8 ombord på NCL Norwegian Epic. Glasvæggene er i brandklasse A60 og dænner en brandsikke væg ud mod det gennemgående atrium centralt i skibet.

NCL Norwegian Epic - OC85

Som foregående billede ligeledes fra Norwegian Epic. Bemærk hvordan glasvæggen er med til at åbne rummet midskibs så der kan komme dagslys ind i rummet fra det udvendige atrium.

NCL Norwegian Epic - OC85

Her er A60 glasvæggene vist fra atrium siden og på grund af det helt rene profildesign falder glasvæggene fint ind i det øvrige design i rummet. Se også de følgende fotos.

NCL Norwegian Epic - OC85

Lige glasvægge ud mod Atrium

Off-shore fartøjer - OC85

Ombord på en større serie af off-shore fartøjer, platform supply vessels, er der anvendt glasvægge i system OC85 i brandklasserne B15 og A60. Her er det en glasvæg med hængslet dør ind til loungen og messeområdet hvor anvendelsen af glas åbner rummet til de omliggende sektioner af skibet.
Dekorationerne på glasoverfladen er udført med IMO godkendt folie.

previous arrow
next arrow

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved