RAMMESYSTEM UKLASSIFICERET

RAMMESYSTEM UKLASSIFICERET

ID85

ID85 er designet til at opfylde arkitekters ønske om et minimalistisk udtryk på steder, hvor en helglasløsning ikke kan anvendes.
For eksempel hvis højden går over flere etager. Eller hvor man bevidst ønsker at få et udtryk, der udstråler mere styrke og karakter. Rammerne fås i et væld af farver, der kan skabe den helt rette stemning.

ID85 rammesystem har en smal aluminiumsprofil med niveauforskelle, der medvirker til at understrege letheden, uanset om der anvendes enkelt eller dobbelt glas. ID85 Uklassificeret består af standard aluminiumkarm med almindelig personsikkerhedsglas.

Med ID85 holdes lyden bedre ude end med en helglasvæg. Dobbeltglas giver den bedste lydreduktion og er derfor ideelle til kontorer eller møderum, hvor glasvæggene åbner sig mod resten af virksomheden, men samtidig giver fuld diskretion.

Da der ikke er forskel på profilernes udvendige design og geometri, kan man med ID85-serierne konstruere en dobbeltglasløsning, der kombinerer brandvæg med en almindelig glasskillevæg. Eventuelt med persienner mellem de to lag glas.

"/
"/


Med dobbeltglas er der mulighed for at
sætte persienner op mellem de to glas og få
et fleksibelt rum, der både kan være åbent og tillukket.


Profil ved gulv – dobbeltglas

Profil ved gulv – enkelt glas


ID85 opstalt

Her ses et eksempel på en af de mange kombinationsmuligheder, du har med den fleksible glasskillevæg

ID85 parti med dobbelt glasrammedør i rammesystem


Eksempler:

Her kan du se byggerier hvor denne løsning er brugt:

Dyvekeskole
Sydhavnsskolen
Aarhus Tech
DTU
Bellahøj
Kanalstræde
Psykiatrisk Afdeling, Esbjerg Sygehus

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved