OC STÆRKE

DET STÆRKE

OC85

Vores stærke system OC85 er to serier med ét design. OC85 Brandklassificeret udmærker sig ved, at geometrien og designet har samme udtryk som OC85 Uklassificeret. Alt, hvad der skal til for at sikre modstandsevnen mod brand, foregår inde i profilerne og ved at anvende det korrekte brand glas. Med OC85 behøver du ikke gå på kompromis med det arkitektonisk udtryk.

Serien kombinerer korrekt specificerede brand glas med specialudviklede profiler. Profilernes særlige brandhæmmende konstruktion og materialevalg garanterer en effektiv brandsikring.
OC85 Brandklassificeret består af aluminiumskarm med brandhæmmende materiale og laminerede brand glas, der leveres i alle brandklasser fra B0 – A60.

OC85 er vores mest fleksible system. Den enkle konstruktion og det slanke design har på trods af de høje brandsikrende egenskaber helt samme fine udtryk som OC85 Uklassificeret. Der er et utal af kombinationsmuligheder, brug eventuelt persienneruder, silketrykt glas, Privalite, eller en helt anden glastype..
Er du ude efter den højest mulige brandsikkerhed uden at gå på kompromis med æstetikken, kan vi anbefale OC85 Brandklassificeret med ramme og glasrammedør eller med skydedør – brandtestet og MED certificeret fra B0 til A60.


SKANDI-BO Glasvægge og Døre

 


OC85 Brandklassificeret giver mulighed for både brandsikkerhed og lydisolering – og udtrykker samtidig lethed og enkelhed
.

 

OC85 kan produceres med forskellige glas og opnå følgene brandklassificering:

 

.
.

Profil ved gulv


OC85 opstalt

Her ses et eksempel på en af de mange kombinationsmuligheder, du har med den fleksible glasskillevæg


 

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved