OC ENKLE

OCEAN ENKLE

OC50

OC50 er vores eksklusive glasskillevægsløsning, som giver mulighed for at kombinere et stilrent udtryk med brandsikkerhed. Fugen mellem glassene er en specialudviklet brandsikker fuge. Selv om indtrykket er let, er denne løsning lige så brandsikker som OC85 Brand med profiler. Som de første i Danmark har SKANDI-BO desuden fået godkendt en brandsikker fuge, der kan bruges i knækkede hjørner. Fugen giver særlige muligheder for at skabe brandsikrede løsninger med unikke visuelle kvaliteter. De diskrete, brandsikre fuger i OC50 giver væggen et fuldstændigt plant udtryk i hele dens længde. Helglasvæggenes enkelthed brydes af den brandgodkendte sorte fuge, der giver et harmonisk udtryk i kombination med en sort profil i top og bund. Glasvæggen kan kombineres med hængslede døre eller skydedøre og er brandtestet og MED certificeret fra B0 til A60.


SKANDI-BO Glasvægge og Døre


OC50 giver mulighed for både brandsikkerhed og lydisolering – på trods af det enkle design.

 

.
.

 

OC50 kan produceres med forskellige typer glas, så de kan overholde selv de strengeste brandkrav. MED-B certificeret i brandklasserne: B0-B15-A0-A30 og A60
.

Profil ved gulv


OC50 opstalt

OC50 er den lette, enkle løsning, der tillader optimalt lysindfald. Her ses eksempler på nogle af de mange muligheder, du har med den stilrene glasskillevæg.

OC50 parti med glasrammedør og fuget løsning

OC50 parti med glasrammedør med overparti og fuget løsning – Brandklasse fra B0 op til A60


SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved