INDOOR

INDOOR

Vores sortiment på to minutter

Tre systemer med flere serier

SKANDI-BO har Danmarks stærkeste sortiment i indendørs glasvægge og tilhørende døre. For at gøre det så let som muligt at vælge den rigtige løsning, har vi opdelt vores sortiment i tre systemer. Når du har fundet det ønskede system, skal du blot tage stilling til, om du har brug for en brandsikker løsning eller ej. Alle fås nemlig i både brandklassificeret og uklassificeret med et design, der er så ens, at det er svært at se forskel.


DET ENKLE

Udtrykket er enkelt og stilrent. Faktisk så enkelt at det på afstand næsten ikke syner af en væg. Glasset fastgøres i diskrete profiler i top og bund, men er ellers uden rammer. Perfekt, hvis du går efter en byggestil, hvor der er maksimal transparens og dagslys gennem bygningen.

DET STÆRKE

Har du højt til loftet, kræver det styrke at bruge glas, men med vores profiler, kan du få glasvæggens lette udtryk i flere etager. Det stærke rammesystem er vores mest fleksible system – også til almindelig loftshøjde, indbyggede persienner m.m.

 

DET RENE

Glasvægge og glasdøre til steder, hvor renlighed ikke bare er en dyd, men en nødvendighed fx laboratorier, hospitalsstuer og produktionsmiljøer med høje krav til hygiejne. Set fra siden ligner væggen én stor glasflade, da profilerne ligger bag glasset, som samles med en tæt fuge. Her er ingen steder, hvor skidtet kan gemme sig, og det er nemt at pudse.


DØRE OG TILBEHØRSPROGRAM

Vores døre specialproduceres til hvert projekt – både skydedøre, foldedøre, glasrammedøre og almindelige døre i helglas eller træpladedøre, som er malet eller med slidstærk overflade af laminat.
Tilbehør har vi ikke i vores standardsortiment, for vi udvælger og skaffer lige præcis det, der er behov for til projektet. Hermed blot lidt eksempler til inspiration.


SPECIALLØSNINGER

Vores produkter har uendelig mange kombinationsmuligheder. Vi tror, at vi har prøvet det meste, men bliver konstant udfordret af kreative arkitekter og bygherrer.
Vi vil bare lykkes med at få tingene til at gå op i en højere enhed, så hvis det ikke kan lade sig gøre med de nuværende dele, så må vi jo opfinde nogle nye.

SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved