BRANDSPECIALISTER

BRANDSPECIALISTER

Det er en kompliceret opgave at udvikle en brandglasvæg. Glas og profiler skal passe perfekt sammen, ligesom væggene skal kunne bestå alle de relevante brandtests. SKANDI-BO’s Brand-serie er den optimale løsning, når brandsikkerheden har afgørende betydning for byggeriet. Brandserien tilbyder stort lysindfald i en stilren og stærk konstruktion og opfylder samtidig alle brandklassificeringer fra E30 til EI 60 (F30 til BS60).

Vores brandklassificerede glasvægge og døre er udviklet i tæt samarbejde med de skandinaviske brandtestinstitutter, der løbende udfører test på nye SKANDI-BO produkter.

Med SKANDI-BO ID85 Brand sikrer du omgivelserne mod brand uden at gå på kompromis med det arkitektonisk udtryk. Serien kombinerer korrekt specificerede brandglas med specialudviklede profiler. Profilernes særlige brandhæmmende design og materialevalg garanterer en effektiv brandsikring og er samtidig med til at give serien samme fine udtryk som SKANDI-BO ID85 Standard.

Du kan læse mere om vores brandtest.
Klik her

Præfabrikation sikrer høj finish og hurtig montage
Begge serier er kendetegnet ved en høj finish og samlekvalitet, idet både rammer og karme er præfabrikeret og samlet i vores produktion. Fremgangsmåden gør desuden monteringstiden på byggepladsen væsentlig kortere.SKANDI-BO A/S 2018 - All rights reserved