Om skandibo

produktion-480px

STÆRKE GLASVÆGGE OG KREATIVE LØSNINGER

Hos SKANDI-BO udvikler vi glasvægge, der forener stilren æstetik med en kompromisløs holdning til funktionalitet. Vi er professionelle rådgivere, der forstår at omsætte arkitektens og bygherrens ideer til enkle og stærke komponenter. Vi er professionelle fagfolk, der har styr på materialernes egenskaber, og som ved, hvordan man forener byggetekniske krav med et innovativt design.

Hos SKANDI-BO har vi tradition for at udvikle stilrene løsninger med fokus på lys og luft. De enkle linjer i vores aluminiumssystemer går igen i alle vores løsninger. Det gælder også vores brand- og lydisolerende vægge, der tilbyder helt særlige muligheder for at kombinere store lysindfald med høj komfort og sikkerhed. For eksempel kan vi tilbyde glasskillevægge, der lever op til den høje brand- klassificering, EI 60.

Vi anvender ikke standardløsninger og bryder os ikke specielt meget om ordet ”plejer”. For os er ideen det egentlige mål. Det er arkitektens eller bygherrens ønsker og behov, der sætter kursen. Undervejs giver vi råd og vejledning inden for de områder, der er nødvendige – lige fra indretningsdesign og kreativ sparring til projektudvikling og teknisk rådgivning.